NOSALTRES SOM...

TARRAGONA
VICKI GARCÉS LLEIXÀ, ELIANE JARDIM ÁLVAREZ, NOELIA LLEONART, CRISTINA GÓMEZ, NÚRIA GARCIA BEL. ESTUDIANTS DEL GRAU D'EDUCACIÓ INFANTIL DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE TARRAGONA.

miércoles, 20 de octubre de 2010

AVUI... Tenim una ENTREVISTA feta de primera mà...

La Irene Jardim, va néixer a Tarragona el 24 d’octubre de 1980.  Des de ben petita li encantava jugar a fer de mestre, i al cap dels anys ha aconseguit que aquesta fos la seva professió. L’any 2004 la Irene es va diplomar en la Universitat Rovira i Virgili en Magisteri de llengua estrangera, en el seu cas llengua anglesa. Actualment la Irene treballa en una escola pública de Vila-Seca de Solcina. Tot seguit os li fem una petita entrevista sobre la seva professió.

1-      Què et va fer decidir el teu futur com a mestre?
Després de treballar durant 2 anys de monitora de natació vaig veure que la feina d’ensenyar era quelcom que m’agradava, a més a més o passava molt bé amb la canalla, així que un cop vaig donar-me compte, no ho vaig dubtar!

2-      Què t’aporta la canalla?
Bàsicament passar-ho molt bé! Les edats a les que imparteixo l’anglès són nenes i nens petits, són dolcets i innocents i disfruto veient com aprenen i com creixen!

3-      Els hi agrada aprendre Anglès?
Els hi encanta! Pensa que l’anglès en aquestes edats i segons el que dicta el currículum ha de ser oral, per tant fem moltes cançons i jocs. A les classes intento tenir sempre un moment on practicar les rutines i després tant ells com jo juguem a aprendre.

4-      Com els hi agrada aprendre, amb jocs, cantant, dibuixant...?
Tot el que representi moviment els hi encanta. Al ser petits no pots voler que seguin contínuament, el millor per aprendre anglès és poder practica’l amb tots els sentits! (si pot ser!)

5-      Com reaccionen quan veuen la pissarra màgica?
Els fasina. L’utilitzo cada dia. De vegades per presentar els continguts, d’altres busquem informació i la majoria de vegades per a jugar-hi!

6-      Quina ha sigut l’anècdota més divertida durant els teus anys d’ensenyança?
El que més gràcia em fa és veure com s’inventen paraules amb anglès. Saben que l’anglès és un registre completament diferent al català i castellà, per tant quan volen dir coses en anglès que no em tingut la oportunitat de treballar opten per agafar una paraula catalana o castellana i modificar-la a l’anglesa! Surten paraules d’allò més divertides! I jo no puc aguantar-me el riure!

7-      Creus que es pot aprendre amb videojocs?
Crec que els videojocs poden ser un estímul més que complementi l’aprenentatge. Principalment sóc més partidària d’oferir dibuixos i/o pel·lícules amb versió original, crec que funcionaria millor que un videojoc, però com tot a la vida, s’hauria de veure de quin tipus de videojoc estem parlant!

8-      Quin consell donaries als futurs educadors?
Que no oblidin com eren de petits, i que tinguin molta paciència!

MOLTES GRÀCIES IRENE !

(La Irene és germana de la Eliane, una de les autores d'aquest BloG. La qual li ha realitzat l'entrevista per poder compartir amb els lectors del nostre Blog la seva experiencia. Li estem molt agraïdes.)

1 comentario: